Sandra Mastio
När: Lördag 7 sep kl 11.30 – 13.00
Lördag 7 sep kl 19.00 – 20.30
Pris: 795 kr inkl maten som Sandra lagar för er
Erbjudande för dig som bokar denna Masterclass:
Fritt inträde till Skåne Food Fest samma dag
Var: Masterclasstältet vid kungliga fotbollsplanen
Mästerkocksvinnaren som tog steget från kontorsjobb till ”all in” i den gastronomiska världen. Bland mycket annat driver hon idag två populära krogar i Malmö, skrivit 3 kokböcker varav den senaste, ”FATTA PASTA”, är i fokus för dagens pastakurs.
Sandra säger; ”För mig är pasta motsatsen till snabbmat, som det fått rykte som. Men pasta, det är en sak man måste lära sig, från grunden, och en sak jag älskar att berätta om. Allt från val av pasta när du står i butiken, när ska man använda färsk pasta vs. torkad pasta, vilken kastrull man ska använda, mängd salt (viktigt!) i vattnet, till hur du bäst presenterar din färdiga rätt, det går jag igenom extremt tydligt så du kan få samma strålande resultat som jag varje gång du lagar pasta. Kort sagt, jag vill att alla ska fatta det jag fattat!”
I priset ingår den goda maten lagad av Sandra (och er). Dryck köpes på plats och är inte inkluderad i priset. Tyvärr har vi ingen möjlighet att anpassa maten utifrån allergier då utrymmet gör att vi har begränsade möjligheter för förvaring.
Max 20 platser.